Spil

Det gamle billedlotteri

Et billedlotteri for ældre – herunder demensramte – med spillebrikker af gammelkendte genstande. Kan anvendes af både kvinder og mænd samt på tværs af generationer.

Indeholder 8 plader og 48 brikker.
Dansk Center for Reminiscens. Pris 200 kr. + porto.

Billedlotteri for mænd

Et billedlotteri for ældre mænd – herunder demensramte. Alle 48 brikker viser karakteristiske ting fra mænds gøren og laden på såvel arbejdet som i fritiden.

Indeholder 8 plader og 48 brikker.
Dansk Center for Reminiscens. Pris 200 kr. + porto.

Fortæl, fortæl ...

Spillet indeholder 6 spilleplader, 6 x 30 kort med tekst + plade til at placere kortene på, spilleregler og terning. Kortene er inddelt i 6 kategorier:

  • Fritid
  • Danmark og kongefamilien
  • Hjem og familie
  • Barndom og skoletid
  • Ordsprog og sange
  • Arbejde

Alle kan spille med, også selv om der er alvorlige hukommelsesproblemer hos deltagerne. Bag på hvert kort står en kort sætning, der lægger op til en fortælling. Det er åbne udsagn og ikke konkrete spørgsmål, og det gør at alle svar er rigtige, fordi de forholder sig til den enkelte spillers egne erfaringer.
Dansk Center for Reminiscens.
Pris 300 kr. + porto.

Tillykke med fødselsdagen

Består af 12 billedkort og en folder med billedtekster, 24 tekstkort med korte spørgsmål samt en folder med små fortællinger om fødselsdage. På hver deres måde vækker materialet erindringer om emnet. Materialet inspirerer til samtaler om at holde fødselsdag før og nu, og også til at slå fast, at det er en særlig dag, der er værd at markere for den, der har fødselsdag.

Dansk Center for Reminiscens. Pris 125 kr. + porto.

Spil bestilles på center@reminiscens.dk eller hos Danske Seniorer tlf. 35 37 24 22.

Kalender med gamle miniaturebutikker

Mine lilleputverdener er en sød reminiscenskalender med tolv spændende miniaturebutikker, som man både kan nyde og tale om. Her er bl.a. købmand, radioforretning, bager og legetøjsforretning.

Kalenderen koster 150 kr. og kan fås ved henvendelse til p.cederholm@mail.dk eller 26392470