Spil

Udover spil sælges i denne corona-tid, hvor biblioteker m.v. er lukket ned, ugeblade fra 1930 + 40 + 50 + 60'erne til 25 kr. stk. De sendes med GLS og er fremme 1-2- dage efter bestilling. Se mere under "Nyheder".

Spil bestilles på denne mail: center@reminiscens.dk Man skriver hvilke spil, der skal sendes og hvortil, samt om de skal betales via et EAN-nummer - og i givet hvilket - eller om der skal medsendes et girokort. Spil kan også bestilles telefonisk på 60 70 14 23.

Det gamle billedlotteri

Et billedlotteri for ældre – herunder demensramte – med spillebrikker af gammelkendte genstande. Kan anvendes af både kvinder og mænd samt på tværs af generationer.

Indeholder 8 plader og 48 brikker.
Dansk Center for Reminiscens. Pris 250 kr. + porto.

Billedlotteri for mænd

Et billedlotteri for ældre mænd – herunder demensramte. Alle 48 brikker viser karakteristiske ting fra mænds gøren og laden på såvel arbejdet som i fritiden.

Indeholder 8 plader og 48 brikker.
Dansk Center for Reminiscens. Pris 250 kr. + porto.

Fortæl, fortæl ...

Spillet indeholder 6 spilleplader, 6 x 30 kort med tekst + plade til at placere kortene på, spilleregler og terning. Kortene er inddelt i 6 kategorier:

  • Fritid
  • Danmark og kongefamilien
  • Hjem og familie
  • Barndom og skoletid
  • Ordsprog og sange
  • Arbejde

Alle kan spille med, også selv om der er alvorlige hukommelsesproblemer hos deltagerne. Bag på hvert kort står en kort sætning, der lægger op til en fortælling. Det er åbne udsagn og ikke konkrete spørgsmål, og det gør at alle svar er rigtige, fordi de forholder sig til den enkelte spillers egne erfaringer.
Dansk Center for Reminiscens.
Pris 400 kr. + porto.

Tillykke med fødselsdagen

Består af 12 billedkort og en folder med billedtekster, 24 tekstkort med korte spørgsmål samt en folder med små fortællinger om fødselsdage. På hver deres måde vækker materialet erindringer om emnet. Materialet inspirerer til samtaler om at holde fødselsdag før og nu, og også til at slå fast, at det er en særlig dag, der er værd at markere for den, der har fødselsdag.

Dansk Center for Reminiscens. Pris 175 kr. + porto.